HometopmenuNieuwstopmenuOver KernkrachttopmenuDienstentopmenuThema'stopmenuTechniekentopmenuContact
Kernkracht Advies
Coach de coach

Kun jij jezelf coachen? In zekere zin coachen we onszelf de hele dag door. “Hoe is het gesprek nu eigenlijk verlopen en heb ik bereikt wat ik wilde?” De hele dag zijn er wel momenten waarop je jezelf als het ware coacht. Je voorziet jezelf bewust of onbewust van commentaar en past daar je handelen op aan. Maar aan 'zelfcoaching' zit ook een grens. Er zijn nu eenmaal zaken en gedragspatronen die er zo zijn ingeslopen dat je er zelf geen zicht meer op hebt. Ook een coach heeft diepgaand inzicht in zichzelf nodig om te kunnen bepalen of hij/zij op de juiste route zit van de ingeslagen weg.

Inspiratie nodig?
Lenie Kelder coacht regelmatig op inspirerende wijze andere coaches. Wil je weten welke projecties je belemmeren? En ontdekken wat je blinde vlekken en valkuilen zijn? Samen vormen we belemmerende projecties om tot een creatieve, positieve en noodzakelijke inzichten die je juist verder helpen in plaats van je afremmen.
 


 

Homebottom menuNieuwsbottom menuOver Kernkrachtbottom menuDienstenbottom menuThema'sbottom menuTechniekenbottom menuContact